Mod de preparare:
Ardeii se spală, se taie partea de sus împreună cu pedunculul şi seminţele. Pe 1-2 minute se pun în uncrop, apoi se scurg prin strecurătoare şi se lasă să se răcească. Se pune umplutura, în mijlocul ardeilor umpluţi se pun măslinele, totul se pune în frigider.
Prepararea umpluturii: Untul refrigerat se dă prin răzătoare, se amestecă cu brânza, usturoiul pisat, piperul şi verdeaţa. Înainte de a se servi, ardeii se taie felii, se pun pe farfurie şi se garnisesc cu verdeaţă.
Ingrediente:
4 ardei medii (de preferinţă de culoare roşie sau portocalie),
pătrunjel verde.
Pentru umplutură:
1½ pahare brânză dată prin răzătoare,
100 g unt,
3-4 căţei de usturoi,
2 linguri verdeaţă tăiată mărunt,
10-15 măsline fără sâmburi (la dorință),
piper negru măcinat
Adăuga comentariu