Mod de preparare:
Castraveţii pregătiţi în prealabil, se taie în jumătate, se înlătură pulpa şi seminţele, astfel încît, să obţineţi nişte bărcuţe. Săraţi, puneţi umplutura. Înainte de a se servi ornaţi cu maioneză şi măsline.
Prepararea umpluturii: Treceţi carnea prin tocătorul de carne sau tăiaţi-o pai. Adăugaţi prazul tăiat, sarea, ardeiul şi căliţi totul la foc încet timp de 10-15 minute. Înainte să închideţi focul, puneţi usturoiul pisat şi verdeaţa tocată.
Ingrediente:
• 4 castraveţi mari,
• 2 linguri de maioneză,
• 4-5 măsline fără sîmburi.
Pentru umplutură:
• 100 g de file de carne de găină fiartă,
• ½ de tulpină de praz (partea albă),
• 2 linguri de ulei,
• 3 căţei de usturoi,
• sare,
• piper negru măcinat,
• 1 lingură de verdeaţă tocată.
Adăuga comentariu