X 
Cutremure stiri: 503

REŢETA ZILEI: Pîrjoale de casă

13 mai. 2018,, 13:00   Societate
3893 0

Mod de preparare:

Carnea (mai bine partea internă de la pulpă) se spală, se usucă, se curăţă de pieliţe şi tendoane, se taie feliuţe, se bate, apoi se taie fidea, se mărunţeşte, adăugîndu-se periodic frişca şi untul moale. În tocătură se adaugă sare, piper, verdeaţă tăiată, dacă doriţi ceapa tăiată şi usturoiul pisat, se bate bine, se formează pîrjoale şi se refrigerează. Pîrjoalele se trec prin faină, ouă bătute şi pesmeţi, se rumenesc pe ambele părţi şi se coc în cuptor.

Se servesc fierbinţi cu legume şi verdeaţă.

Ingrediente:


500 g carne de vită,

2 linguri frişcă,

1 lingură unt,

4 linguri ulei,

½ ceapă,

3 căţei de usturoi,

sare,

piper negru măcinat,

1 lingură verdeaţă tăiată,

2 ouă,

½ pahar pesmeţi măcinaţi,

1 lingură făină de grîu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав