X 
Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Moldova va participa cu 29 de companii vinicole la Expoziția „ProWein” din Dusseldorf

11 mar. 2015,, 09:00   Business
4669 0
Moldova va participa cu 29 de companii vinicole la Expoziția „ProWein” din Dusseldorf
Foto: vinmoldova.md
„Pentru a doua oară vom participa cu stand comun la Expoziția Internațională de Vin și Băuturi Spirtoase de la Dusseldorf, care se va desfășura în perioada 15-17 martie. Anul trecut Moldova în premieră și-a prezentat brandul național «Vinul Moldovei. O legendă vie». Atunci a fost prezentată producția a 12 companii, iar în acest an numărul lor s-a dublat, adăugîndu-se și 5 companii producătoare de brandy și divin”, a comunicat pentru NOI.md directorul Oficiului Național al Viei și Vinului, Dumitru Muntean.

Interlocutorul a precizat că „vinificatorii vor participa cu un stand comun cu o suprafață de 150 de metri pătrați”. „Va fi greu să nu fim observați. Producătorii de brandy și divinuri se vor afla într-un alt pavilion”.

„Ținînd cont de experiența anilor precedenți, iar anterior eu am reprezentat la această expoziție o companie privată, la ediția din acest an planificăm să organizăm 5 masterclassuri. Despre calitățile și particularitățile vinurilor moldovenești va povesti cunoscuta expertă internațională din SUA Christy Cantrbery. Da, da, este vorba despre acea expertă care a prezentat vinurile moldovenești jurnaliștilor americani, oamenilor de afaceri și altor persoane în timpul vizitei noastre de anul trecut în SUA http://www.noi.md/ru/news_id/45733”, a precizat Muntean.

„Ne-am străduit să invităm un număr cît mai mare de clienți permanenți și potențiali. Nu au stat cu mîinile în sîn nici conducătorii companiilor noastre vinicole. Sînt convins că vom reveni cu rezultate bune”, a menționat expertul.

Directorul Oficiului Național al Viei și Vinului a precizat că „expoziția este destinată în exclusivitate specialiștilor, așa că aici vom avea parte doar de un parteneriat competent și profesionist”. „Această expoziție este vizitată în mare parte de vînzători angro și cu amănuntul, importatori și exportatori, reprezentanți ai industriei hoteliere și ai restaurantelor. Adică este vorba de un public țintă, nu de oaspeți de rînd”, a menționat Dumitru Muntean.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?