Deja, la acest moment e timpul să se corecteze regimul de alimentaţie sau la 40 de ani, crește riscul apariţiei maladiilor cauzate de un stil de viață nesănătos. Printre acestea - boli cardiovasculare şi diabet. Pentru a evita problemele în cauză, Marber, recomandă după 40 să se introducă în dietă, următoarele produse:
Ovăz: conține beta-glucan, care ajută la reducerea nivelului de colesterol, precum și antioxidanţi care previn ateroscleroza.
Vişine: de asemenea, sînt bogate în antioxidanţi, ajută la reducerea nivelului de acid uric în organism (nivelul ridicat este una dintre caracteristicile de gută).
Migdale: scad nivelul de colesterol, îmbunătăţesc indicele de zahăr în sînge, reduc riscul maladiilor cardiovasculare şi diabetului.
Grăsime de pește: Omega-3 ajută la scăderea tensiunii arteriale şi reduce aritmia.
Soia: luptă, de asemenea, cu colesterolul, creşte densitatea osoasă la femeile care au intrat în menopauză, creşte fertilitatea masculină.
Tomate: reduc riscul și răspîndirea celulelor canceroase, pentru a proteja arterele de la ateroscleroză.
Lapte: ajută la păstrarea tinereţii, deoarece previne declinul în masa musculară legat de vîrstă şi oasele noastre au nevoie de calciu.
Adăuga comentariu