Pentru a avea un păr puternic carnea roşie este alimentul ideal. Consultantul în frumuseţe spune că acest tip de carne are un conţinut ridicat de fier, nutrient care previne deteriorarea firului de păr. Carnea roşie ar trebui inclusă în meniu de două ori pe săptămînă. În cazul în care sunteţi vegetarieni, tofu şi lintea sunt surse bogate în fier, notează Daily Mail.
Persoanele care au fire de păr alb ar trebui să mănînce ciocolată. Lipsa melaninei din organism, pigment care dă culoare pielii şi a părului, este motivul pentru care încep să apară şi firele de păr alb. În consecinţă, se recomandă cît mai multă ciocolată, în special ciocolata neagră, aceasta avînd capacitatea de a creşte nivelul de melanina din organism.
Pentru a avea un păr moale trebuie să mănînci alimente care conţin acizi graşi Omega 3 şi acizi graşi Omega 6. Aceşti nutrienţi se găsesc din abundenţă în peşte şi fructe de mare. Iar pentru strălucire, specialiştii recomandă avocado.
Adăuga comentariu