Mod de preparare:
Fasolele păstăi se curăţă de codiţe şi aţe şi se fierb în apă sărată, se scurg prin strecurătoare, se răcesc, se taie. Roşiile se curăţă de pieliţă, se taie. Salata şi castravetele se mărunţesc. Legumele se amestecă, se adaugă mărar, sare, piper, usturoi pisat, se toarnă oţet şi ulei, se amestecă. Puneţi pe farfurie frunzele de salată, puneţi legumele moviliţă, garnisiţi-le cu feliuţe de roşii.
Ingrediente:
• 500 g fasole păstăi,
• 2 roşii,
• 1 castravete,
• 2 linguri ulei,
• 1 lingură oţet,
• 2-3 căţei de usturoi,
• sare,
• piper negru măcinat,
• 1 lingură mărar verde tăiat,
• frunze de salată verde.
Adăuga comentariu