Restaurantul se numără printre cele 54 de restaurante care cîștigă o primă stea în actualizarea din 2021. Michelin a spus că „o alegere cheie din selecția 2021 este răspîndirea continuă a diverselor stiluri de bucătărie în toată Franța”.
Deschisă de bucătarul autodidact și fost arheolog Claire Vallee, ONA se mîndrește cu un meniu cu șapte feluri la 59 de euro.
Vallee a deschis restaurantul în 2016, finanțat prin crowdfunding și un credit bancar, relatează Digi24. Cînd a epuizat fondurile necesare finalizării lucrărilor, Vallee a apelat la 80 de voluntari prin intermediul rețelelor de socializare pentru a termina, în două luni.
Localurile vegane au devenit din ce în ce mai căutate în ultimii ani, alături de popularitatea în creștere rapidă a dietelor pe bază de plante, potrivit Mediafax.
Lanțul american Slutty Vegan s-a extins în timpul pandemiei și o serie de rețele consacrate și-au sporit ofertele vegane. Ghidul Michelin lucrează pentru a rămâne relevant pe fondul unei perioade grele pentru industria ospitalității.
Adăuga comentariu