Mod de preparare:
Castraveţii, ceapa, cartofii şi sfecla fiartă se taie cuburi, se adaugă porumbul, verdeaţa, sarea, piperul, uleiul. Se amestecă toate. Dacă vrem să păstrăm culoarea naturală a fiecărui component, sfecla fiartă se amestecă cu ulei aparte şi se adaugă în vinegretă doar la sfîrşit. Fileul de scrumbie se pune pe 1-2 ore la muiat în lapte (astfel devine mai fin), se taie feliuţe. Puneţi vinegreta în salatieră, garnisiţi-o cu felii de scrumbie, cu porumb şi măsline.
Ingrediente:
½ sfeclă,
½ pahar porumb conservat,
1 ceapă,
1 morcov,
2 cartofi,
2 castraveţi muraţi,
1 scrumbie,
3 linguri ulei,
sare,
piper negru măcinat,
1 lingură verdeaţă tocată,
8-10 măsline.
Adăuga comentariu