X 
Cutremure stiri: 503

REŢETA ZILEI: Tocană de porc cu mămăligă

2 feb. 2020,, 18:00   Societate
7677 0

Mod de preparare:

Carnea se taie feliuţe şi se prăjeşte cu slănină. Se adaugă ceapa tăiată semiinele, sarea, piperul, foile de dafin. Usturoi pisat, adăugăm cînd e gata.
Tocana se serveşte cu mămăligă, se garniseşte cu pătrunjel şi felii de roşii.

Ingrediente:

600 g carne de porc,

40 g slănină,

5 cepe,

2-3 căţei de usturoi,

foi de dafin,

sare,

piper negru măcinat,

pătrunjel verde,

roșii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав