X 
Cutremure stiri: 507

REŢETA ZILEI: Tocană de ciuperci cu ardei graşi

30 mar. 2019,, 18:00   Societate
2376 0

Mod de preparare:

Ciupercile se fierb în apă sărată, se scurg prin strecurătoare, se taie feliuţe şi se prăjesc. Ceapa şi ardeii se taie fidea, se prăjesc, se amestecă cu ciupercile, se mută în ceaun, se adaugă puţină fiertură de ciuperci, se fierb cîteva minute, apoi se adaugă smîntînă şi se înăbuşă pînă sunt gata. Se adaugă la sfîrşit sare, piper, roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe, se mai dă într-un clocot.

Tocana se serveşte presărată cu verdeaţă tăiată. La tocană puteţi servi garnitură cu cartofi fierţi, pireu de cartofi sau mămăligă.

Ingrediente:


800 g ciuperci,

3 ardei graşi roşii,

3 cepe,

3 linguri ulei,

4 roşii,

2/3 pahar smîntînă,

2 linguri verdeaţă tăiată,

sare,

piper negru măcinat.

0
2
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав