X 
Cutremure stiri: 507

REŢETA ZILEI: Piept de porc ca la moldoveni

24 noi. 2019,, 18:00   Societate
5189 0

Mod de preparare:

Oasele se înlătură, carnea se taie bucăţi, se bate, bucăţilor li se dă o formă ovală, se presară cu sare şi piper, se ung cu muştar, se presară cu verdeaţă şi usturoi pisat. În centrul fiecărei bucăţi se pune ceapă prăjită, se răsuceşte, marginile se prind cu o scobitoare. Ruladele se trec prin făină şi se prăjesc sub greutate pe 2 părţi. Carnea prăjită se pune în ceaun, se acoperă cu smîntînă şi se înăbuşă la foc slab 10-15 minute. Înainte de a se servi, scobitorile se scot. Pe carne se toarnă sosul în care s-a înăbuşit.

Ingrediente:

600 g piept de porc,


3 cepe,

2 linguri ulei sau untură,

1 lingură muştar,

2 căţei de usturoi,

1 păhar de smîntînă nu prea grasă,

1 lingură făină de grîu,

sare,

piper negru măcinat,

2 linguri verdeaţă tăiată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав