X 
Cutremure stiri: 503

REŢETA ZILEI: Ficat la grătar

27 iul. 2019,, 18:00   Societate
2661 0

Mod de preparare:

Ficatul spălat şi curăţat de porc sau vită se taie bucăţi plate, se bat uşor. Se prăjesc pe ambele părţi pe reţeaua grătarului unsă cu slănină, după ce îl scoateţi de pe grătar săraţi-l şi piperaţi-l.

Mujdeiul se serveşte separat.

Ingrediente:

• 600 g de ficat de porc sau de vită,
• sare,
• piper negru măcinat,
• 3-4 linguri de mujdei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав