Mod de preparare:
Curățați cartofii, scoateţi-le partea de mijloc, săraţi adînciturile şi umpleţi-le. Cartofii puneţi-i în ceaun, turnaţi bulionul şi daţi-i la cuptor. Înainte de a se servi cartofii se dreg cu smîntînă şi se garnisesc cu felii de roşii, pătrunjel verde.
Prepararea umpluturii:
Ciupercile se fierb, se scurg prin strecurătoare, se taie fidea şi se prăjesc. Se adaugă ceapa prăjită, oul fiert şi mărunţit, brînza, smîntîna, sarea, piperul, mărarul şi se amestecă.
Ingrediente:
8-10 cartofi,
2 roşii,
¾ pahar smîntînă,
½ pahar bulion de carne,
sare,
pătrunjel verde.
Pentru umplutură:
1 pahar de brînză mărunţită,
1 ou,
2 cepe,
3-4 ciuperci,
2 linguri de smîntînă,
2 linguri de ulei,
sare,
piper negru măcinat,
1 lingură de mărar verde tăiat.
Adăuga comentariu