X 
Cutremure stiri: 507

REŢETA ZILEI: Escalop la grătar

8 iul. 2018,, 13:00   Societate
2223 0

Mod de preparare:

Macra de porc prelucrată fără oase se taie transversal pe fibre (cîte 2 bucăți la porţie), se bat uşor, se sărează, se prăjesc pe ambele părţi pe reţeaua grătarului unsă cu slănină afumată şi încinsă. Imediat după frigere de presară cu piper. Înainte de se servi se stropeşte cu mujdei.

Ingrediente:

• 700 g piept de porc fără oase,
• 1 lingură de ulei vegetal,
• ¼ pahar de mujdei,
• sare,
• piper negru măcinat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав