Femeile devin, cu adevărat, gospodine la vîrsta de 55 de ani, susţin cercetătorii. Studiul arată că de-abia atunci ele ajung să gătească perfect, reuşind să pregătească o cină bună pentru cel puţin 12 persoane, sau să facă din ingrediente puţin ofertante o masă completă.
Pînă la vîrsta de 55 de ani, femeile sunt capabile să gătească foarte bine 15 feluri complexe de mîncare, susţin oamenii de ştiinţă.
Studiul a fost realizat pe un eşantion de 1.000 de femei de către compania The Co-operative Food. "Rezultatele demonstrează că însuşirea aptitudinilor gastonomice durează mult timp, iar încrederea vine odată cu vîrsta", a declarat şefa departamentului de marketing al companiei respective.
"Semnul că o femeie găteşte perfect este faptul că nu se panichează atunci cînd lucrurile merg greşit şi reuşeşte să găsească o soluţie pentru respectiva problemă", a adăugat ea.
Adăuga comentariu